Panowie chłopaki z focusa coś organizują. na razie się zbierają może dołączycie ?
http://www.focusklubpolska.pl/showth...t=77265&page=6
Cytat:
SPOT ŁÓDZKO-WIELKOPOLSKI EDYCJA 5
13 sierpień 2016 godz. 14
KALISZ
Parking TESCO ul. Majkowska
kontakt awaryjny 782-265-947
PLAN ZAJĘĆ:
1-Ośrodek kultury leśnej w Gołuchowie (cennik nieznany)
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
2-tor gokartowy w Kaliszu (normalny 35pln, ulgowy 30pln za 8minut jazdy.Każde kolejne 8min tańsze o 5zł)
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
3-zdjecia w ciekawej miejscówce
4-Grill w pobliżu Tamy Zalewu Szałe (do ustalenie w zależności od ilości osób chętnych). No chyba że ktoś z wlkp ma działkę,podwórko na którym możemy rozpalić i w kulturalny sposób zrobić grilla
Spotykamy się na parkingu TESCO gdzie czekamy do 14:15*** na spóźnialskich skąd wyruszamy na podbój Kalisza i okolic.Z uwagi na nieznane godziny otwarcia najpierw wyruszymy w stronę Gołuchowa zobaczyć żubry z Ośrodka Kultury Leśnej.Z Gołuchowa wracamy do Kalisza gdzie przejedziemy się na gokartach.Każdy jeździ tyle ile chce.Po tym ogarniemy jakąś fajną miejscówkę na zdjęcia.Gdyby były chęci możemy zrobić sobie grilla w okolicach tamy nad zalewem Szałe.Jeśli będą chętni na grilla dogadamy kto co przywozi.
***gdy ktoś się będzie spóźniał proszę o kontakt tel.
Czekam na zgłoszenia
INFORMUJCIE focusiarzy ze swoich okolic bo ja nie jestem w stanie do każdego napisać z informacją.Może być nas dużo więcej ale to zależy też od was Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Lista chętnych:
1. wrmichał
TUREK
2. MATRIX60MW
SIERADZ
3. Wojtek93
KALISZ
4. PrzemekST170
OZORKÓW
5. piotrek_stp
OLEŚNICA
6. CAr
OSTRÓW WIELKOPOLSKI
7. SimPsoN_80
ŁOWICZ
8. czesiu1976
POZNAŃ
|
Ja oczywiście w miarę możliwości postaram się dołączyć (chociaż mam niereformowalny czas, mondeo albo focus zobaczę jeszcze.)