View Single Post
Stary 27-07-2016, 22:08   #51
Haymaker
ford::average

Imię: Tomek
Model: Focus / Mondeo/ Mondeo ST220
Silnik: 1.6 100KM / 2.0 Ecoboost 240 PS / 3.0 V6
Rocznik: 2010 / 2011 / 2006
Domyślnie Odp: Spot w Kaliszu

Panowie chłopaki z focusa coś organizują. na razie się zbierają może dołączycie ?

http://www.focusklubpolska.pl/showth...t=77265&page=6

Cytat:
Napisał MATRIX60MW Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

SPOT ŁÓDZKO-WIELKOPOLSKI EDYCJA 5

13 sierpień 2016 godz. 14
KALISZ

Parking TESCO ul. Majkowska

kontakt awaryjny 782-265-947

PLAN ZAJĘĆ:
1-Ośrodek kultury leśnej w Gołuchowie (cennik nieznany)

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

2-tor gokartowy w Kaliszu (normalny 35pln, ulgowy 30pln za 8minut jazdy.Każde kolejne 8min tańsze o 5zł)

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

3-zdjecia w ciekawej miejscówce

4-Grill w pobliżu Tamy Zalewu Szałe (do ustalenie w zależności od ilości osób chętnych). No chyba że ktoś z wlkp ma działkę,podwórko na którym możemy rozpalić i w kulturalny sposób zrobić grilla

Spotykamy się na parkingu TESCO gdzie czekamy do 14:15*** na spóźnialskich skąd wyruszamy na podbój Kalisza i okolic.Z uwagi na nieznane godziny otwarcia najpierw wyruszymy w stronę Gołuchowa zobaczyć żubry z Ośrodka Kultury Leśnej.Z Gołuchowa wracamy do Kalisza gdzie przejedziemy się na gokartach.Każdy jeździ tyle ile chce.Po tym ogarniemy jakąś fajną miejscówkę na zdjęcia.Gdyby były chęci możemy zrobić sobie grilla w okolicach tamy nad zalewem Szałe.Jeśli będą chętni na grilla dogadamy kto co przywozi.

***gdy ktoś się będzie spóźniał proszę o kontakt tel.

Czekam na zgłoszenia

INFORMUJCIE focusiarzy ze swoich okolic bo ja nie jestem w stanie do każdego napisać z informacją.Może być nas dużo więcej ale to zależy też od was Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Lista chętnych:

1. wrmichał
TUREK
2. MATRIX60MW
SIERADZ
3. Wojtek93
KALISZ
4. PrzemekST170
OZORKÓW
5.piotrek_stp
OLEŚNICA
6.CAr
OSTRÓW WIELKOPOLSKI
7.SimPsoN_80
ŁOWICZ
8.czesiu1976
POZNAŃ
Ja oczywiście w miarę możliwości postaram się dołączyć (chociaż mam niereformowalny czas, mondeo albo focus zobaczę jeszcze.)

Ostatnio edytowane przez Haymaker ; 27-07-2016 o 22:11
Haymaker jest offline   Odpowiedź z Cytatem