Cytat:
|
Pisałem już, że jak na wiosce z ograniczeniem do 40kph jechałem 40kph to wyprzedził mnie gimbus wiozący dzieci do szkoły.
|
Mam rozumieć km/h tak? W Polsce jesteśmy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Sory ale też bym Cie wyprzedził. Mogę być gimbusem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jechałbym 50 więc fizyki nie oszukasz i bym cie wyprzedził.
Gdyby ograniczenie były aż w tak strasznych miejscach to by nie było tolerancji w fotoradarach a i policja łapałaby od 51 a nie , że do 70 praktycznie mają cie gdzieś.
Mogę być gimbusem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Czyli jak jadę z dzieckiem na autostradzie 160 lub 70 na 50 tce to jestem zabójcą?
A jak sławne busy Marcel jeżdżą 80 na 50 tce i ludziom sięto podoba bo są szybciej na miejscu niż autobusem to ci ludzie są współwinni chęci zabójstwa przez kierowce?
Oczywiście kto jeździ 50 na 50 tce to mnie skrytykuje. Ilu takich jest? 2 na 100 ?