View Single Post
Stary 28-07-2016, 22:02   #720
krootki
ford::average

Model: Ford S-MAX
Silnik: 2.0 Ecoboost
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: Jaki to model nowa nawigacja 8 calowa ?

Cytat:
Napisał tedi_k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No ta masz problem...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Twój problem...
Jest dokładnie tak jak napisał @cattani75 - mapy uwzględniają CZĘŚĆ planowanych dróg. I to cała tajemnica... Nie ma żadnych aktualizacji przez Internet czy też metodą telepatyczną...
Kiedy wypuszczono mapy F5? Pewnie jakoś w pierwszych miesiącach tego roku?

Rozumiem, że wprowadzono już wtedy nowy odcinek A1 (no bo jak będzie wyglądał to było wiadomo co najmniej od 3 lat). Tyle, że jakby powiedzmy w maju nawigacja poprowadziła Cię tamtędy to natknąłbyś się na zamknięte drogi a już w lipcu było ok. Dodam, że podczas wprowadzania tych map najbliższy znany możliwy termin uruchomienia A1 to był koniec sierpnia.

PS. Tak jak pisałem wcześniej - rozumiałbym gdyby była wprowadzona nowa trasa ale zablokowana. Wjeżdżam na nią, odblokowuje się i już jest w danych. Tak miałem chyba kiedyś na Automapie zainstalowanej na jakimś Beckerze. Ale tutaj ewidentnie od samego Wrocławia do Gdańska nawigacja prowadziła mnie przez S8 do nowej A1.

Ostatnio edytowane przez krootki ; 28-07-2016 o 22:06
krootki jest offline   Odpowiedź z Cytatem