Temat: [Mondeo 2014- ] Modyfikacje, konfiguracje co można ?
View Single Post
Stary 29-07-2016, 01:10   #1324
goodi
ford::advanced

Imię: Michał
Model: Mondeo Vignale
Silnik: 2.0 EB 240KM
Rocznik: 2016
Domyślnie Odp: Modyfikacje, konfiguracje co można ?

Z góry przepraszam, jeśli powielę pytanie. Ostatnio czytam forum głównie na telefonie i ciężko cokolwiek sensownie wyszukać.
Z racji malowania zderzaka zamierzam pokusić się o dodanie spryskiwaczy reflektorów LED. Cały dowcip polega na tym, że w Vignale młodszym od mojego o niecałe pół roku spryskiwacze już są do dorzucenia w fabryce,a u mnie FP twierdzi, że nie da się tego zrobić za nic. Znając ich podejście, nie mam pewności, czy nie da się z przyczyn np. konstrukcyjnych, czy po prostu "nie bo nie".
I tu pytanie do forumowych magików. Czy ktoś ma rozeznanie, czy aktywacja takich spryskiwaczy to kwestia "przełączenia wajchy" w sofcie, czy też np. podmiana całego softu, być może niemożliwa do wykonania ze względu na ograniczenia hardware'owe. Konstrukcji Vignale raczej nie zmieniali, więc albo ktoś gada głupoty, albo może faktycznie brakuje jakichś dziwnych modułów, niemożliwych do zainstalowania w serwisie.
A jeśli jednak jest to możliwe, to czy któryś z kolegów byłby w stanie zarzucić w miarę kompletną listę elementów koniecznych do dokupienia w ASO?

Przekaz Tapatalkiczny
goodi jest offline   Odpowiedź z Cytatem