View Single Post
Stary 29-07-2016, 15:39   #42
mario595
ford::average

Imię: Mariusz
Model: Mondeo mk5
Silnik: 1.5 TDCI
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: Na co zamieniliście swoje fabryczne radio 6000 CD owalne bez mp3

http://www.clarion.com/pl/pl/product...tml#Fm-1Anchor

Jeżeli chodzi o obsługę i wrażenia to szczerze powiem, iż nic lepszego nie potrzebuję. Bardzo podoba mi się Navi Googla (taka jak w nowych Audi) no ale to już inna półka. Co mnie trochę denerwuje to funkcja dotyku wyświetlacza (mogła by być trochę bardziej czuła). Bardzo dobrym ruchem jest zakup modułu do sterowania z kierownicy. Ja taki posiadam. Jeżeli chodzi o funkcję nawigacji to... Ja stację zakupiłem jako używaną z aukcji. Gość, który sprzedawał skasował zawartość danych na karcie microSD a co za tym idzie oryginalną nawigację. Dużo czasu minęło, aż mi ktoś pomógł aby takową zainstalować. Plus taki, że teraz sam sobie wgrywam aktualne mapy, fotoradary itd. Przez chwilę miałem Automapę. Niby działała ale blokowała stację (tzn. dziłała tylko ona a radio nie) Wiem, że da się różne cuda na WinCE robić ale mnie to już nie bawi. Teraz jest tak jak chciałem. Co do dźwięku to duży plus. Pisałem wcześniej, że na oryginalnych głośnikach po korekcie w stacji da się usłyszeć miłe dźwięki. Bluetooth działa extra - nic nie rwie. Uwaga! ta stacja nie posiada napędu CD. Dla mnie to następny plus. Muzę mam na pendrive z którego tak naprawdę też nie korzystam. Muzyczkę ślę z telefonu.
Nawi to Igo Primo.
mario595 jest offline   Odpowiedź z Cytatem