View Single Post
Stary 29-07-2016, 20:01   #328
juri2069
ford::expert

Imię: wojciech
Model: Smax
Silnik: 2.0 TDCI / 140 KM
Rocznik: 2014
Domyślnie Odp: Agresja na drodze i blokowanie pasa ruchu - wydzielona dyskusja

@latar ja się odniosłem do twojej 40 stki na 40 stce a tamto 70 na 50 tce było tylko pytaniem , ale takim o :)

Cytat:
Napisał kosteg Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
niestety nie jeżdzę przepisowo jednak krytykuje.
Przeciwieństwo , sprzeczność , wykluczenie !! . Trochę to śmieszne łamać przepisy i opieprzać innych za ich łamanie.
Ja jeżdżę 70 na 50 tce i jeśli jadę 70 a ktoś mnie jeszcze wyprzedzi to mam to w dalekim poważaniu. Często też jeżdżę szybciej. Ja nie krytykuję tych co łamią przepisy , chyba że ktoś mi wjedzie pod koła albo podczas gdy go wyprzedzam - przyśpieszy.
To jest chamstwo i kurestwo.

Ktoś jedzie szybko , a może komuś się śpieszy do szpitala? Jechałem pędem do szpitala jak moja miała rodzić. I na pewno ktoś pomyślał , że wariat. Życie.

Ogólnie ja was tutaj nie krytykuję i nic a nic nie mam do waszej jazdy. Po prostu napisałem , że bym wyprzedził itd :)

Dziś jakiś MISZCZ jechał 60 na 90 tce. To był wyczyn. No trzeba się postarać żeby tak zrobić. Kogo by to nie wkurzyło? Raczej większość by go wyprzedziła na zakazie lub by klnęła pod nosem :)
juri2069 jest offline   Odpowiedź z Cytatem