View Single Post
Stary 30-07-2016, 01:37   #3463
aliatic
ford::amateur

Imię: Grzegorz
Model: Mondeo MKIV
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2011
Domyślnie Odp: Navigacja Blaupunkt NX SP 5.1 - kompendium wiedzy

Cytat:
Napisał Krzy_Ku Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
O gwarancję z forum ze będzie ok będzie ciężko. Ją puszczalem u siebie i przeszo bez problemu
Pamiętaj że po restarcie będzie prosił o pin do radia.
Nie oczekuję gwarancji. Po prostu uznałem, że lepiej jest zapytać mądrzejszych.

Co do aktualizacji, to zrobiłem ją rano. Przebiegła pomyślnie i teraz mam już wszystko w języku polskim. Jednak jest pewien problem (bo jakiś być przecież musi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ). Mianowicie, po zrobieniu wszystkiego od 1 do 11 tak jak mamy w pierwszym poście. Czyli po skończonej aktualizacji zmieniłem karte SD na tą z nawigacją (co była wcześniej) i wyłączyłem silnik. Natępnie odpaliłem silnik na nowo i pojawiła się informacja o aktualizacji na nowo. Naturalnie wybrałem anuluj. Myślałem, że będzie oki. Jednak za każdy razem gdy karta z mapami jest w gniazdku i uruchamiam silnik, to wyskakuje te aktualizacja (jeśli dobrze pamiętam teraz z nowej na starą wersję). Aby było tego mało to nawigacja nie działa, ponieważ wyskakuje za każdym razem taka oto informacja:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Trochę to dziwne, bo z tego co widzę, to karta chyba jest oryginalna:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Wobec powyższego, czy to oznacza, że muszę zakupić nowszą mapę, bo ze starej już nie skorzystam przy tym sofcie z 2015? No i jak wyłączyć tą ciągłą aktualizację przy odpalaniu silnika? Jakieś pomysły?
aliatic jest offline   Odpowiedź z Cytatem