Cytat:
Cytat:
|
niestety nie jeżdzę przepisowo jednak krytykuje.
|
Przeciwieństwo , sprzeczność , wykluczenie !! . Trochę to śmieszne łamać przepisy i opieprzać innych za ich łamanie.
Ja jeżdżę 70 na 50 tce i jeśli jadę 70 a ktoś mnie jeszcze wyprzedzi to mam to w dalekim poważaniu. Często też jeżdżę szybciej. Ja nie krytykuję tych co łamią przepisy , chyba że ktoś mi wjedzie pod koła albo podczas gdy go wyprzedzam - przyśpieszy.
To jest chamstwo i kurestwo.
Ktoś jedzie szybko , a może komuś się śpieszy do szpitala? Jechałem pędem do szpitala jak moja miała rodzić. I na pewno ktoś pomyślał , że wariat. Życie.
Ogólnie ja was tutaj nie krytykuję i nic a nic nie mam do waszej jazdy. Po prostu napisałem , że bym wyprzedził itd Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Kolego skaczesz wstecz do którejś tam moejj wypowiedzi nie weryfikując, że odnosiła się do tego:
Cytat:
|
Czyli jak jadę z dzieckiem na autostradzie 160 lub 70 na 50 tce to jestem zabójcą? A jak sławne busy Marcel jeżdżą 80 na 50 tce i ludziom sięto podoba bo są szybciej na miejscu niż autobusem to ci ludzie są współwinni chęci zabójstwa przez kierowce? Oczywiście kto jeździ 50 na 50 tce to mnie skrytykuje. Ilu takich jest? 2 na 100 ?
|
To krytykowałem, dokładnie Twoje podejście. I nie ma to absolutnie niczego wspólnego z moim przepisowym bądź nie poruszaniem się. Dodatkowo sam również napisałem (źle się dzieje, że siebie cytuję)
Cytat:
|
Najbardziej ubolewam, ze mając tego wszystkiego świadomość sam jednak tak nie postępuje...
|