Rozumiem, że hołdujecie na forum ludziom, którzy nie potrafią zrozumieć błędu ludzkiego i dodatkową muszą stworzyć zagrożenie na drodze by połechtać swoje ego i dojść do emocjonalnej ekstazy ?
Wiem, że to napisał Henryk, ale fakt, że jest byłym policjantem nie oznacza, że musicie mu się kłaniać w pas na każdy jego werbalny wybryk
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zresztą..... temat jest o agresji na drodze. Jaką to agresją drogową wykazał się kierowca Uno, żeby hak64 musiał mu odpowiedzieć agresywnym zachowaniem ??
A co do kozaków na drodze - kosę pod żebro można dostać nawet o godz. 16 w centrum miasta pełnego ludzi. A swoją drogą w życiu trzeba się przeciwstawiać debilom a nie dać się lać po mordzie.
Mam prawo do takiej postawy tak samo jak każdy inny do swojej. Konsekwencje są odrębną sprawą.
Bump:
Cytat:
Zęby zębami, ale za to są jeszcze paragrafy na Ciebie... BTW
@ Juzek
kto Cię dogoni i jeszcze drogę zajedzie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Za jeden strzał prosto w twarz nie dostanę nawet kolegium - uwierz mi, sprawdziłem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bump:
Cytat:
I mamy kozaka roku.Nie zna gościa a wie,że jego zęby posłał by na asfalt. Po prostu godny następca Najmana.... Łukaszku.WYLUZUJ.Bo kiedyś trafisz, pechowo,na większego od siebie , kozaka albo świra i przyjdzie Ci napędzać swoje wozidło rękoma.Uwierz mi.Znam osobiście przypadek kozaka drogowego który tak skończył i jego "pogromcę"który zafundował jemu jazdę bez kropli paliwa,do końca życia.Taka promocja. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Byłem całkowicie spokojny i wyluzowany gdy to pisałem - akurat zrobiłem sobie przerwę w sianiu trawnika