View Single Post
Stary 30-07-2016, 21:11   #337
Juzek
ford::expert

Imię: Łukasz
Model: Mondeo Mk4 Kombi Tit S, Fiesta Mk7
Silnik: 2.5T, 1.4
Rocznik: 2009, 2009
Domyślnie Odp: Agresja na drodze i blokowanie pasa ruchu - wydzielona dyskusja

Rozumiem, że hołdujecie na forum ludziom, którzy nie potrafią zrozumieć błędu ludzkiego i dodatkową muszą stworzyć zagrożenie na drodze by połechtać swoje ego i dojść do emocjonalnej ekstazy ?

Wiem, że to napisał Henryk, ale fakt, że jest byłym policjantem nie oznacza, że musicie mu się kłaniać w pas na każdy jego werbalny wybryk Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Zresztą..... temat jest o agresji na drodze. Jaką to agresją drogową wykazał się kierowca Uno, żeby hak64 musiał mu odpowiedzieć agresywnym zachowaniem ??

A co do kozaków na drodze - kosę pod żebro można dostać nawet o godz. 16 w centrum miasta pełnego ludzi. A swoją drogą w życiu trzeba się przeciwstawiać debilom a nie dać się lać po mordzie.

Mam prawo do takiej postawy tak samo jak każdy inny do swojej. Konsekwencje są odrębną sprawą.

Bump:
Cytat:
Napisał kordyl Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zęby zębami, ale za to są jeszcze paragrafy na Ciebie... BTW @Juzek kto Cię dogoni i jeszcze drogę zajedzieGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Za jeden strzał prosto w twarz nie dostanę nawet kolegium - uwierz mi, sprawdziłem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bump:
Cytat:
Napisał mario13 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
I mamy kozaka roku.Nie zna gościa a wie,że jego zęby posłał by na asfalt. Po prostu godny następca Najmana.... Łukaszku.WYLUZUJ.Bo kiedyś trafisz, pechowo,na większego od siebie , kozaka albo świra i przyjdzie Ci napędzać swoje wozidło rękoma.Uwierz mi.Znam osobiście przypadek kozaka drogowego który tak skończył i jego "pogromcę"który zafundował jemu jazdę bez kropli paliwa,do końca życia.Taka promocja.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Byłem całkowicie spokojny i wyluzowany gdy to pisałem - akurat zrobiłem sobie przerwę w sianiu trawnika Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.