View Single Post
Stary 31-07-2016, 02:13   #4
kael82
ford::advanced

Imię: Kamil
Model: Mondeo
Silnik: 2.0 TDCi (163KM)
Rocznik: 2010
Domyślnie Odp: Zakup Galaxy mk2, mk3, S-Max - ocenicie?

No to kolejny link do auta z Płocka Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.:

http://allegro.pl/s-max-titanium-sko...375991357.html

Na wstępie nadmienię tylko, że auto na zdjęciach to nie ten sam egzemplarz, który stoi w komisie. Po czym wnioskuję? Ano po tym, że sam sprzedawca się wygadał, że mieli dwie sztuki, ale jedna się sprzedała. Poza tym auto ma inne opony, dywaniki w środku, ma mały odprysk na rancie maski (który zdążył już zardzewieć; drugi jest na łączeniu zderzaka z błotniki tylnym lewym, trochę większy i też zardzewiały), a nie ma ma go na zdjęciach oraz kilka innych jeszcze szczegółów, o których już nie będę wspominał.

VIN: WF0SXXGBWS8A80834

Obadany miernikiem, grubość od 90 do 180 mikronów na prawym tylnym błotniku. Nie działa klimatyzacja, silnik odpalił i pracował przez kilka minut prawidłowo. Oczywiście pod maską wymyte, z osłony silnika plak aż kapał. Na półsprzęgle takie jakby bardzo delikatne, ledwo słyszalne w kabinie terkotanie. Nie wiem, może miałem jakieś zwidy, ale na punkcie sprzęgła i dwumasu mam jobla. Sprawdzałem kilkakrotnie i za każdym razem to samo. Poza tym ciut takie jakby twardawe - miałem 1.8 TDCi w Mondeo mk4 i tam pracowało trochę lżej. Jeden właściciel w Belgii - kobieta. Środek raczej w dobrym stanie oprócz miejsca pod "ręcznym" - właścicielka miała chyba zbyt długie tipsy.

Z książeczki serwisowej wynikało, że auto w 2011 roku miało 86kkm. Był jeszcze jeden wpis, ale przebieg właściwie nieczytelny.

Cena 29900zł - na obiad i herbatę opuszczają. Nic więcej.

To moje subiektywne wrażenia i spostrzeżenia.

Pozostałe autka z pierwszego postu też oglądałem - tak na marginesie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
kael82 jest offline   Odpowiedź z Cytatem