View Single Post
Stary 01-08-2016, 17:07   #341
kosteg
ford::professional

Imię: Marcin
Model: BMW 3 touring
Silnik: 2.0 D
Rocznik: 05'
Domyślnie Odp: Agresja na drodze i blokowanie pasa ruchu - wydzielona dyskusja

Ja Was przepraszam ale obaj racji nei macie. Nie ma znaczenia jaką parę kto ma w łapie ile kto potrafi. Będąc rozumniejszym należy się odciąć od podobnych. Nawet zwykłe zwrócenie uwagi skończyć się nieciekawie może. Ja z założenia staram się unikać agresji, staram nie dawać się sprowokować. A gdy jakiś pajac chce się do mnie dostać (ciśnienie mi podnosi ale zimną krew zachowuję) i do auta wskoczyć staram się na debila nie patrzeć i czekam aż mu przejdzie. Raz (z czego dumny nie jestem) miałem taką akcję gdzie wdałem się w pogadankę (dosć ciekawy obrazek - dres w porsche) z kolesiem, który nie mając racji zajechał mi drogę i przez szybę starał się w środku z łapami coś zdziałać - przymknąłem szybę puściłem sprzęgło i przewiozłem go tak kawałek aż mu się odwidziało rumakowanie. A, że w saabie panel sterowania szybami jest w tunelu to wiele zdziałać nie mógł. Teraz jak o tym myślę, to zdecydowanie dumny z siebie nie jestem. Konsekwencje tego co stać się mogło gdyby koleś mi wypadł pod koła aut jadących z naprzeciwka... Zmierzam tylko do tego, że możesz być wielki i silny a w szczególnych sytuacjach i tak może się kuku stać. To było dość dawno, jednak od tamtej pory szczególnie już staram się nie reagować na jakiekolwiek zaczepki.

Ostatnio edytowane przez kosteg ; 01-08-2016 o 23:55 Powód: literówki
kosteg jest offline   Odpowiedź z Cytatem