View Single Post
Stary 01-08-2016, 21:23   #18
Pufcio
ford::beginner

Model: Fiesta
Silnik: 1.8 TDdi
Rocznik: 2000
Domyślnie Odp: 1.8 tddi 2002r pompa wtryskowa błędy P1664 i P1564

Cytat:
Napisał J@colo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A skąd ta pewność, rozumiem że to robiłeś?? Jak stwierdziłeś że pompa była w pełni szczelna??
Tak, robił to przy mnie. Co do szczelności - jeśli nie cieknie, gdy w środku wytwarzane jest ciśnienie rzędu 1400 barów, to z jakiej paki miałaby być nieszczelna? Poza tym, gdyby taka magia tam zachodziła, to bezpośrednio po regenie sterownika, auto by nagle nie odpaliło, bo jedno ma z drugim tyle wspólnego, co piernik z wiatrakiem.

Cytat:
Napisał J@colo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Który to zależy co siadło, a co tam siedzi za tranzystory to niewiedzą tylko ci co wkładają tam byle co i później są tam efekty, wszystko jest dostępne trzeba poszukać.
Napisałeś to tak, jakbyś należał do kasty, która ma dojście do części, które mają trwałość fabrycznych, o ile nie lepszą i była to nie wiadomo jaka tajemnica. Jeśli to, jak twierdzisz, jest takie dostępne, to co za problem napisać? (żeby nie było, lata mi to, do niczego nie jest mi to potrzebne, po prostu pokazuję błąd w logice)