Cytat:
JAk ja w swoim pokazałem że szpary w tylnej klapie są nie równe ich mina była taka że powiedziałem cytuje " Panowie ok lepiej zostawcie jakoś to przeżyję bo obawiam się że po waszej ingerencji będzie gorzej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. " reakcja Panów śmiech i stwierdzenie no pewnie tak Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Jeśli pisać o wadach Fordów - to największą jest serwis (przynajmniej w okolicach Wrocławia).
Taki np germaz co się tytułuje "dom samochodowy germaz" ma autoryzację Ford Store. To jest jakaś kpina - nigdy tam auta nie zostawie nawet na mycie.
Widziałem osobiście jak mechanik z placu podjeżdżał Kugą na warsztat.
Odpalił auto wycofał jeszcze normalnie a potem 1 i but w podłogę i to na raczej na zimnym silniku (choć to akurat mało ważne).
Chętnych zapraszam do odwiedzenia tego tworu. Byłem tam raz i więcej tam nie pojadę a klapę sobie sam ustawię pewnie lepiej niż ci partacze. Reklamacja też będzie (do FP również) - a co niech mają podziękowanie.