View Single Post
Stary 02-08-2016, 13:48   #15
siwy05
ford::average

Imię: Łukasz
Model: Focus MK3 FL
Silnik: 1.5EB 182KM
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: 1,5 Pb awaria pompy wysokiego ciśnienia

Cytat:
Napisał Woytas Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
a możesz rozszerzyć , masz wiedzę dlaczego stoją ... jakiś konkret czy zaczynamy tworzyć jakiś mit o mega awaryjności MK5

jeśli masz konkretną wiedzę , że coś się ma nagminnie psuć to się nią podziel
RAczej problem jest w tym, że nasze ASO nadają się do zmiany kół w taczkach

Bump:
Cytat:
Napisał romekkar Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zasadniczo nie potrzebuję auta zastępczego, bo mam czym jeździć. Jednak zapytałem w serwisie, by sprawdzić podejście Ford - no i sprawdziłem. Nie chce mi się tematu drążyć i dociekać, bo jeszcze bardziej się tylko do marki mogę zniechęcić, a tego bym nie chciał, bo jeszcze dwa lata będę musiał jeździć mondeo, póki nie skończy się leasing. Ni ma nic gorszego niż jazda autem, do którego czuje się niechęć...
Znam ten ból, zmiana focusa z niemal pełnym wyposażeniem na aurisa z brakiem wyposażenia, wyglądem zgniłego ogryzka i mocą kosiarki made in ZSRR pożyczonej od sąsiada z działki skutecznie mi obrzydziła markę Toyota na resztę mojego życia.
siwy05 jest offline   Odpowiedź z Cytatem