No to pięknie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. silnika Ci zazdroszczę... Pojezdzilem tydzień octavią 1.4 tsi 140km i jak wsiadłem do foki to wrażenie było jak by turbo przestało pompować.. Za to trakcja kładzie na łopatki większość innych aut, nie?
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jeździłem tą octavią zastępczą, nowym Leonem 1.2 tsi dsg, nową mégane 1.5 dci i żaden nie mógł konkurować z foką choć każdy z nich miał coś co mi sie podobało. Renault - fotele, Leon - dsg, octavia silnik i pojemność kabiny. Konfigurowalem na próbę nową fokę i poza materiałem foteli nie ma rożnych wersji samych siedzeń (nie wliczając foteli Recaro w ST bo ST odpada jako sluzbowe). Trochę mnie to odpycha od foki przy wyborze nowego auta bo w oplu mogę mieć milion razy wygodniejsze fotele np z masażem i chłodzeniem w astrze. Albo insignia, choć ciężka krowa to tez swietnie jeździ. Może to nie ta sama klasa auta ale opel daje takie rabaty ze forda wciąga nosem i można wybrać auto z segmentu D w tej cenie co Ford ma na wypasie w C. Jeździłem tez pokazowa nowa astra 1.6 cdti 136km elite i auto ciekawe i nawet niezle sie prowadzi - jesli focus to 100% ideału trakcji to nowa astra dostaje ode mnie 85%. To za lżejszy układ kierowniczy i nerwowy tył na wybojach. Fotelami wymiata bo są w oplu kapitalne. Ale cała masa drobnych szczegółów mnie od astry odpycha. Będzie zabawa przy wyborze...
Póki co mam świetne auto
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No i niestety przeszedłem na ciemną, a wręcz czarną stronę mocy, jesli focus to tylko czarny
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.