Temat: [Mondeo 2007-2014] Doinstalowanie modułu BT/VC
View Single Post
Stary 09-08-2016, 14:54   #3373
bambucza
ford::average

Model: Ford Mondeo
Silnik: 2,2 TDCI 175KM
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: Doinstalowanie modułu BT/VC

@tedi_k pastwili się nad nim mechanicy z Rumunii bo tam był zakupiony ten samochód przez poprzedniego właściciela.... dokładali alarm i BT "parrot" to może w takim razie być to coś od tego, wiem że auto miało jeszcze jakiś "zaje....fajny" system lokalizacji GPS bo mam pozostałości po tym systemie (różnego rodzaju anteny i podłączenia mini usb) oraz miał bo już niestety go nie ma antyradar,

Dziękuję za informację, za chwilę idę dalej grzebać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. mam nadzieję że jest bo nie uśmiecha mi się rozpruwać tapicerki dla jednego kabelka Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Jestem po sprawdzeniu.... ściągnąłem nawet całą ramkę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i...... muszę pruć i przeciągać kabel Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. swoją drogą to dziwne, że wersja tego wyposażenia nie ma kabelka i mikrofonu, jedno jest tylko z tego wszystkiego dobre, że jest przynajmniej wtyczka z kablem do podłączenia modułu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez bambucza ; 09-08-2016 o 15:34
bambucza jest offline   Odpowiedź z Cytatem