@
tedi_k
pastwili się nad nim mechanicy z Rumunii bo tam był zakupiony ten samochód przez poprzedniego właściciela.... dokładali alarm i BT "parrot" to może w takim razie być to coś od tego, wiem że auto miało jeszcze jakiś "zaje....fajny" system lokalizacji GPS bo mam pozostałości po tym systemie (różnego rodzaju anteny i podłączenia mini usb) oraz miał bo już niestety go nie ma antyradar,
Dziękuję za informację, za chwilę idę dalej grzebać
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. mam nadzieję że jest bo nie uśmiecha mi się rozpruwać tapicerki dla jednego kabelka
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jestem po sprawdzeniu.... ściągnąłem nawet całą ramkę
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i...... muszę pruć i przeciągać kabel
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. swoją drogą to dziwne, że wersja tego wyposażenia nie ma kabelka i mikrofonu, jedno jest tylko z tego wszystkiego dobre, że jest przynajmniej wtyczka z kablem do podłączenia modułu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.