View Single Post
Stary 11-08-2016, 22:07   #19
Markoo
ford::advanced

Model: Vectra B/Mondeo MK4
Silnik: X18XE/2.0PB LPG
Rocznik: 1997/2012
Domyślnie Odp: Co nas spotkało na trasie czyli nasze nagrania z CAR DVR

Trochę ta dyskusja nie pasuje do tego wątku, może by stworzyć Coś w stylu BRD (Bezpieczeństwo ruchu drogowego) a tutaj nie śmiecić (choć dyskusja o BRD nie jest śmieciem)

Panowie, Wiem że Was nie przegadam bo to forum, jakby nie patrzeć pro samochodoweGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Przykład z Katowic, nie wiem nie byłem, lecz z artykułu wynika że to centrum miasta i tempo 30, tak więc jakby nie patrzeć przydałoby się to respektować, jeśli tego nie potraficie(nie potrafimy) to różne, często nie udolne spowalniacze - sami jesteśmy sobie winni ich instalowania!
Cytat:
Napisał MaXyM Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Na swiecie sie dazy do udrozniania drog a w PL na odwrot.
Hmmm...
nie jestem jakimś wielkim obieżyświatem ale co-nieco widziałem i co-nieco czytuje, jakoś na tymże świecie, ruch w miastach jest minimalizowany, na rzecz innych środków lokomocji, mało tego jakoś im to nie przeszkadza i zdecydowana większość jest zadowolona. Piszę to w kontekście przykładów tu przytoczonych, ulica Wrobela ( ta z filmu) i Katowice, środek miasta.
No chyba że masz na myśli świat na wschód od nas, ale to nie wiem czy tak są dobre wzory do naśladowania Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
O tu przykład ze świata jak to udrażniają wszelakie drogi https://bicycledutch.wordpress.com/2...riginal-water/ Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

W sumie temat ciekawy, napisałbym dużo więcej...ale żeby tutaj nie sieć zamieszania, jak władni uznają za stosowne, to niech wydzielą nasze ostanie posty do nowego wątku.
Markoo jest offline   Odpowiedź z Cytatem