Cytat:
|
Czy ktoś, kto miał problemy z ubytkiem płynu chłodniczego poradził sobie z tym? U mnie było dolewane na przeglądzie. Po przejechaniu ok 3 kkm znów dolane ok 300 ml płynu. Po kolejnych 3 kkm widzę, że znowu ubyło. Ewidentnie gdzieś ucieka a za parę dni do Chorwacji jadę. Debil w Auto Plazie na recepcji serwisu wmawiał mi z pełnym przekonaniem, że to normalne, że paruje i nie będą się tym zajmowali. Nic tylko po ryju lać gnoja.
|
Siema, mnie też to dopadło
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., auto kupiłem 25.06 płyn był na max, a teraz jak przejechałem 4700km ledwo co zostało w zbiorniczku. Musze kupić i wrzucić do bagażnika. Rozmawiałem z kolega który łatwił mi auto z USA, prawdopodobnie jest to związane z odparowywaniem płynu przez węże podłączone pod układ, jak uda mi się to potwierdzić to dam znać. Dziwne, że Ford w USA nic z tym nie zrobił bo tam mk5 idzie już od 2013 roku(chyba).
Pozdro!
Piątek, piąteczek piątunio
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.