Ja mam w moim garage w miarę szybkie auta i jestem przyzwyczajony do "sprawnego" wyprzedzania, więc jak kiedyś musiałem zrobić trasę Opel Zafirą 1.7 125Hp z Poznania do Wrocławia to była dla mnie masakraaa...podjąłem tylko jedna próbę wyprzedzania i odpuściłem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. po prostu bałem się że nie zdążę...po chipsie jechało to lepiej ale mimo wszystko szału nie było...
Optymalne jak dla mnie parametry dupowozu wielkości Mondeo/Focusa w dieslu to 200/400 jest to wystarczająco aby sprawnie wyprzedzić i swego czasu zrobiłem kilkadziesiąt tysięcy km-ów skodami o takich właśnie parametrach
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Z tego co klienci mi piszą to mają podobne odczucia, 200/400 w dw10c to dla wielu idealne rozwiązanie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Oczywiście są też tacy, którzy nie są takimi wariatami jak my i dla nich 100KM starczy więc nie ma co na siłę nikomu wmawiać, że musi koniecznie zrobić chipsa i mieć trylion koni pod maską