Cytat:
...
Zmiana 140->163 była przyjemnie odczuwalna, ale dopiero program u Heko daje kopa w plecy na każdym biegu.
W moim przypadku oceniam przyrost 163->193 na 200% tego co dała zmiana 140->163, mam nadzieję że wiadomo o co mi chodzi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum....
|
Miałem dokładnie takie same odczucia!!!
Cytat:
... jak kiedyś musiałem zrobić trasę Opel Zafirą 1.7 125Hp ...to była dla mnie masakraaa...podjąłem tylko jedna próbę wyprzedzania i odpuściłem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. po prostu bałem się że nie zdążę...po chipsie jechało to lepiej ale mimo wszystko szału nie było...
|
Jak przesiadam się na auto żony (68 KM) to tak samo o wyprzedzaniu zapominam bo ten manewr staje się ekstremalnie ryzykowny!!! W Mondeo wyprzedzanie to przyjemność, trwa kilka/kilkanaście sekund (w przeciwieństwie do seksu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.)!