View Single Post
Stary 13-08-2016, 10:23   #484
szczerba
ford::advanced

Imię: Bogdan
Model: MK5
Silnik: 2,0 EcoBlue 190KM
Rocznik: 2021
Domyślnie Odp: upgrade 2.0 tdci 140 do wersji 163 KM

Cytat:
Napisał ARTi_V6 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
...

Zmiana 140->163 była przyjemnie odczuwalna, ale dopiero program u Heko daje kopa w plecy na każdym biegu.

W moim przypadku oceniam przyrost 163->193 na 200% tego co dała zmiana 140->163, mam nadzieję że wiadomo o co mi chodzi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum....
Miałem dokładnie takie same odczucia!!!

Cytat:
Napisał TuneFORCE Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
... jak kiedyś musiałem zrobić trasę Opel Zafirą 1.7 125Hp ...to była dla mnie masakraaa...podjąłem tylko jedna próbę wyprzedzania i odpuściłem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. po prostu bałem się że nie zdążę...po chipsie jechało to lepiej ale mimo wszystko szału nie było...
Jak przesiadam się na auto żony (68 KM) to tak samo o wyprzedzaniu zapominam bo ten manewr staje się ekstremalnie ryzykowny!!! W Mondeo wyprzedzanie to przyjemność, trwa kilka/kilkanaście sekund (w przeciwieństwie do seksuGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.)!

Ostatnio edytowane przez szczerba ; 13-08-2016 o 18:20
szczerba jest offline   Odpowiedź z Cytatem