Odp: Mondeo MK5 - wrażenia, opinie, uwagi użytkowników - dyskusja okołotematyczna
Miałem Focusa Mk 3 titanium niestety finanse już nie pozwoliły na przyciemniane szyby czego potem bardzo żalowalem. Teraz mam Mondeo i za nic bym nie zrezygnował z przyciemnianych szyb. Po pierwsze super wygląda, po drugie wygoda dla pasażerów z tyłu szczególnie dla dzieci. Też na początku obawiałem się czy szyby nie będą za ciemne bo parkowanie u mnie na osiedlu wymaga zręczności małpy :-D a Mondeo jest naprawdę duży w porównaniu z Focusem. Ale jest wszystko ok, mam czujniki z przodu i tyłu nie mam kamerki, może kiedyś dołożę, a nie mam problemów żeby cofać tyłem nawet nocą. Dzieciaki i żona zadowolone bo nie razi słońce a i tak wszystko widać. Sprawa titanium czy tańsza wersja? Hmm miałem ten dylemat przy focusie, nie oszukujmy się stylistycznie najtańsza wersja wygląda nedznie, a dołożenie z cennika żeby wyglądał jak titanium wychodzi "parę" złotych taniej a i tak nie mamy wszystkiego co byśmy chcieli. Biorąc titanium zawsze możemy się targować. Ja kupiłem modziaka titanium prawie w cenie trenda z Gold x. Ale to tylko moja opinia i trzeba liczyć się z swoimi finansami.
Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
|