View Single Post
Stary 16-08-2016, 19:21   #353
zombie6
ford::professional

Model: Focus III
Silnik: 1.6 Ecoboost 182 KM
Rocznik: 2012
Domyślnie Odp: Agresja na drodze i blokowanie pasa ruchu - wydzielona dyskusja

130 na tempomacie to 123-125 km/h rzeczywistej prędkości (GPS), przyspieszenie do 140 km/h licznikowych to ok. 133-135 km/h rzeczywistej prędkości - tak prawdę powiedziawszy to nie pamiętam kiedy na autostradzie wjechałem na lewy pas z taką prędkością, chyba 23 lata temu CC 900 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. To tak dla rozluźnienia Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A tak na poważnie to sytuację musiałbym widzieć na żywo by ocenić Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Osobiście nikomu nie zajeżdżam, to ja jestem raczej ofiarą wymuszania, ale nie poganiam nikogo, nie trąbię, nie błyskam długimi, nie pouczam - zdaję sobie sprawę z tego, że kierowca AUDI/BMW/Merola raczej nie przypuszcza, że Foka leci grubo ponad 200, więc ma prawo źle ocenić odległość Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez zombie6 ; 16-08-2016 o 19:29
zombie6 jest offline   Odpowiedź z Cytatem