View Single Post
Stary 16-08-2016, 19:31   #355
zombie6
ford::professional

Model: Focus III
Silnik: 1.6 Ecoboost 182 KM
Rocznik: 2012
Domyślnie Odp: Agresja na drodze i blokowanie pasa ruchu - wydzielona dyskusja

Cytat:
Napisał juri2069 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nooooo poniosło cie. Grubo ponad 200 to nie jest 220 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.:
235 km/h po GPS powtarzalne osiągam, więc tak nie poniosło, ja mam rozjeżdżoną furę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Większość aut kończy się na 200 rzeczywistych, wszystko więc powyżej 210 rzeczywistych już jakoś się toczy, nazwijmy to grubiej jak na nasze warunki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bump:
Cytat:
Napisał juri2069 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja kiedyś jechałem jak katolik , ze 130 na ekspresówce i z prawego pasa włączył mi się pod koła jakiś pedzio , jechał z 80 km/h.
Nikogo nie było przed nim , za nim , nad nami ani z prawej a tym bardziej z lewej.
To jak prawie katolik wyprzedziłem go po prawej tym pasem który się włącza, i kończy się za bagatela 300-400 metrów. Bez żadnego stresu , nerwów , hamowań, po prostu płynnie i kulturalnie coby nie zatruwać myszek i dżdżownic przy s19 tartymi klockami
Trąbił i mrugał dobrych kilkanaście sekund. Jakbym mu kogo zabił. WTF? To za to , że on mi wjechał pod koła to ja powinienem trąbić na niego z 10 minut
Nawiedzona ofiara drogowa zawsze może się zdarzyć, podobnie jak agresor - obu olać i zignorować zachowując spokój i po kłopocie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez zombie6 ; 16-08-2016 o 19:45
zombie6 jest offline   Odpowiedź z Cytatem