Temat: [Mondeo 2014- ] Wady wieku dziecięcego.
View Single Post
Stary 17-08-2016, 15:41   #1997
kaan1
ford::expert

Imię: Andrzej
Model: MK5
Silnik: 180 KM
Rocznik: 2016
Domyślnie Odp: Wady wieku dziecięcego.

Cytat:
Napisał Rothmans Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja w pierwszym tygodniu posiadania mk5 porysowalem piano black rururą od odkurzacza i juz mam spokójGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Naprawdę można się przyzwyczaić i kompletnie nie zwracać na to uwagi- to tylko samochod i po roku pedantyzm powinien przejść - jeśli nie- to naprawdę współczuje.
Tak jest. Troskę o rysy pozostawiamy osobom, które mają czas na oklejanie samochodu, kiedy wymieniany jest lub remontowany silnik. A tak a propo. Wybierając auto rozważałem VW Passat. Najwyższa wersja HL jest cała piano black. Z kolei dwie niższe CL i TL mają konsolę zrobioną w "metalu". Może się to nie rysuje, ale wygląda jak by armia świstaków zostałą zatrudniona w fabrykach do owijania w sreberka. Więc powstaje ogólne pytaanie, czy ktoś może podać przyklad auta w tej klasie, którego elementy byłyby wzorem estetyki i trwałości w użytkowaniu?

Bump:
Cytat:
Napisał pedroso Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie mam ledów jednak rownież otrzymałem wezwanie w ramach akcji serwisowej nazwanej " błędne wykrywanie trybu jazdy w tunelu"
Byż może problem jest z czujnikiem / algorytmem jazdy w tunelu. W każdym razie ja u siebie nie zaobserwowałem żadnych anomali - mam Ledy 2016. Jeżdżąc sporo w tunelach tego lata, mogę powiedzieć że logika działa wręcz wzorowo. Włącza lampy szybko (ale nie np. w cieniu drzew lub pod wiaduktem) i odczekuję chwilę z wyłączeniem po wyjeździe z tunelu, tak aby nie mrugać cały czas jak jedzie się ciągiem przez tunele i mosty w górzystym terenie. System chyba rozpoznaje też, że to jest tunel i np. jadąc szybko w pustym i długim tunelu, nie włącza bez potrzeby długich świateł. W podobnym warunkach, w terenie zabudowanym (nawet doświetlonym) włączał w nocy długie przy szybkiej jeździe. Takie przynajmniej odnioslem wrażenie

Bump:
Cytat:
Napisał kubiba Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Klimatyzacja nie służy tylko i wyłącznie do chłodzenia Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Kolega @cattani75 ma rację
No i nie parują szyby w środku - co często zdarza się przy deszczu, nawet jeśli temperatura na zewn. niższa od tej wewnątrz
kaan1 jest offline   Odpowiedź z Cytatem