Cytat:
Ja mam inne zdanie na ten temat, u mnie nie było tego odbojnika gdy kupiłem mondeo, maska drżała, olewałem to, aż zaczęła mi wypadać uszczelka która idzie od kielicha do kielicha na podszybiu, (u mnie od razu w kabinie było słychać głośniejszy gwizd turbiny) na początku podrostu wkładałem uszczelkę na miejsce, niestety po jakimś czasie "rozbiła" się plastykowa rynienka trzymająca uszczelkę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. zamontowałem odbojnik, niestety ta " rynienka" w której siedzi uszczelka , jest już u mnie za mocno rozjechana i uszczelka ledwo co się trzyma. Wiec nie radze zwlekać z montażem tego odbojnika.
|
U mnie uszczelka wypada praktycznie z każdym otworzeniem maski, plastik jest już na tyle szeroki, że nie ma się czego trzymać ta uszczelka. Muszę ją chyba przymocować na stałe.
Jeśli chodzi o odbojnik to u mnie maska drżała ale nie słyszałem aby wydawała jakieś niepokojące dźwięki. Ale jest to troszkę drażniące ponieważ każdy pyta co ta maska tak lata
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.