Witam.
W zeszłym tygodniu byłem z moim autem u Nokitela. Wymienione zostały projektory oraz założone nowe żarniki. Operacja przebiegła szybko i sprawnie, wszystko było wcześniej ustalone.
Po wszystkim byłem u diagnosty dla ustawienia świateł. Choć za darmo gość zrobił to bez ociągania ale za to nie dokładnie. Potrzebna była kolejna poprawka.
Po kilku nocach użytkowania mogę podzielić się uwagami. Od dwóch tygodni wreszcie mam światła. Dotychczas przeciwmgłowe były lepsze od fabrycznych xenonów. w deszczu nie było NIC widać więc poprawa jest 1000krotna
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Nowe światła fajnie oświetlają drogę i pobocza, dość daleko świecą ale to już sprawa ustawień świateł. Odcięcie jest wyraźne ale bez szaleństwa. ostrzej jest w innych starszych autach innych marek lecz to nie wina modernizacji chyba lecz konstrukcji samej lampy. Barwa światła jest ok. Osobiście wolałbym 5000K- do takiej jestem przyzwyczajony i 4300K przez chwilę sprawiał mi problem, było jakby za ciemno.
Podsumowując DUUŻA Piątka dla Nokitela za dopracowanie całości i efekt końcowy. Polecam każdemu kto ma podobne problemy z przednimi światłami.
PS. Dzięki Nokitelowi za cierpliwość. Jestem ciężkim klientem w przenośni i dosłownie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.)