Temat: [Transit 2014-2019] Czy ktoś już posiada nowy model ???
View Single Post
Stary 20-08-2016, 23:31   #390
tomaszjan31
ford::professional

Imię: Tomasz
Model: FORD
Silnik: 2.0 tdci 2.5td 2.2 tdci
Rocznik: 1999
Domyślnie Odp: Czy ktoś już posiada nowy model ???

Cytat:
Napisał zibi410 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie pisz głupot. Silnik słychać z kilometra i co to za osiągi. Mam Ft 300 100KM i osiołka, wolę pierwszego.

A drążąc dalej silnik PUMY jest już dopracowany czy ma jeszcze jakieś felery?
Nie pisze głupot i myślę realistycznie. Dla mnie najważniejsze w silniku jest niezawodność i prostota. Nie moge sobie pozwalać na awarie i czas związany z naprawami i teoriami mechaników nowych technologi. Ładunek który przewożę
często przekracza wartość nowego samochodu a przez wzgląd na gabaryty, moze być problem z przeładunkiem na zastępczy samochód. Dodatkowo kary umowne za niedostarczenie produkty na czas.
Wiec kolego prosze nie pisz mi nic o pisaniu głupot, bo wiem z czego zyje i na czym moge polegać.
Nie bede pisał o przekraczającym DMC bo jest mi wstyd, w załączniku zdjęcie gdzie na samej przyczepie znajduje sie ponad 1200kg a na pace ładunek 1100kg.
Smaochód ma ponad 650 tys km przebiegu i jedyna awaria sinika to pompa paliwa, ktora wcale nie zatrzymała osiołka
Załączone Obrazki
Typ Pliku: jpg zenit 035.jpg (41.9 KB, 57 wyświetleń)
tomaszjan31 jest offline   Odpowiedź z Cytatem