View Single Post
Stary 20-08-2016, 23:36   #379
Audi'ofil
ford::average

Imię: Stachu
Model: Kuga II 4x4
Silnik: 2,0 180 PowerShift
Rocznik: 2016
Domyślnie Odp: Agresja na drodze i blokowanie pasa ruchu - wydzielona dyskusja

Już się pogubiłem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Temat ten przerabiany był już kilka razy właśnie z tymi cytatami. Nie zaszkodzi przytoczyć jeszcze raz, skoro nie dociera.
Jakoś ostatnio nie mam czasu śledzić tworzonych tutaj doktoratów.
Ciekawy post napisał edmun Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
Napisał edmun Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ehh panowie... nie wiem czy rozgrzebywać ten temat czy też nie bo dopiero co byłem w Polsce i powiem tak. Takiego chamstwa, nerwów i wieśniactwa to już dawno na drogach nie widziałem. Bez obrazy dla tych jeżdżących normalnie ... w Polsce albo ludzie mają niesamowite kompleksy i każdy potrzebuje pokazać wszystkim dookoła jakiego to ma "demona prędkości" albo po prostu ludzie mają zbyt płytkie życie seksualne i swój testosteron muszą wyzwalać na drogach i autostradach.

...
Ostatnio przerzuciłem się na "jednoślad". Teraz to można w pełni poznać zdanie "agresja i brak tolerancji na drodze"...

.
Audi'ofil jest offline   Odpowiedź z Cytatem