Odp: śmiertelne postrzelenie kierowcy w Szczecinie
Bo u nas tak jest ze zaraz by naskoczyl na nich tłum, bo jak oni go traktują? nieuzasadnione użycie siły itp... teraz bardziej każdy zna swoje prawa niż obowiązki. A potem jeden z drugim więcej raportów do pisania i tłumaczeń... kiedyś mi do autobusu wpadł facet i twierdził że wiatr go goni..i wysiąść nie chciał, to po policję dzwonie mówię że jakiś chory człowiek bo gada od rzeczy siedzi w autobusie wysiąść nie chce.! pan dyżurny kazał mi czekać 40 minut! A ja do dyżurnego panie nie wiem czy ten człowiek jakiegoś noża nie ma i mnie tu nie zadzga przez te 40 min. .. to przyjechali po 5 min... oni do niego on jak małpa fotela się złapał i koniec... kilka pytań policjanci zadali wezwali karetkę ta przyjechała wszedł lekarz przedstawił się i zapytał czy pójdzie pan z nami? Koleś wstał ochoczo powiedział dowodzenia i wyszedł. Teraz użycie siły że strony policjantów było by ostro skrytykowane bo klient był chory z drugiej strony z kat pan władza miał wiedzieć czy chory czy nacpany?? Całą akcja godz czasu widzów tłum...
|