Temat: [Focus 2014-2018] czasami nie wchodzi pierwszy bieg
View Single Post
Stary 23-08-2016, 18:54   #9
Thombike
Zablokowany

Model: Ford Focus ST [MKII]
Silnik: mocny - jakieś 280KM
Rocznik: 2010
Domyślnie Odp: czasami nie wchodzi pierwszy bieg

Cytat:
Napisał zombie6 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie spotkałem auta, niezależnie od marki, w którym raz na kilkadziesiąt prób nie zdarzyłoby się żeby nie weszła jedynka czy wsteczny Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. W Foce to nawet nie wiem - chyba raz na kilkaset prób to się zdarzy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mało aut najwyraźniej zjeździłeś Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Sa takie, w których nic z tych rzeczy sie nie dzieje jak zacinajacy sie bieg pierwszy (czy tez nie wchodzący). Ze wstecznym to już raczej kwestia umiejętnosci i pomyslunku szofera, wiedzy jak działa skrzynia. Z manualnych, to o ile wiem tylko Volvo ma w pełni synchronizowane skrzynie...z reszta opracowane przez Polaka, którego FSO swego czasu olało cienkim sikiem, wiec facet pojechał do Szwecji Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Thombike jest offline   Odpowiedź z Cytatem