View Single Post
Stary 24-08-2016, 00:42   #65
teyo3
ford::beginner

Imię: Marcin
Model: FORD FOCUS MK II
Silnik: 1.6
Rocznik: 2010
Domyślnie Odp: Na co zamieniliście swoje fabryczne radio 6000 CD owalne bez mp3

mario595 posiadam juz tego clariona co ty masz ( nx302e) wizualnie ładne obsluga dobra nie zauważyłem żeby dotyk słabo działał kolory sprawdzałem w nocy ładne ,dźwięk rewelacyjny czy to z usb czy smartfone bluetooth na tym najbardziej mi za leżało , mam do ciebie kilka pytan pisałeś wcześniej że posiadasz adapter żeby działało sterowanie z kierownicy , okazuję się że to nie taka prosta sprawa możesz mi zdradzić tajemnice gdzie takie można kupić jak potrzebuje na szyne can , ty też masz w fordzie can?
druga sprawa mam oryginalne mapy igo ale jakoś sie do n ich nie przekonuje ( przyzwyczajony do automapy) wspominałeś o mapach googlach jak je pobrać jak to wogólę wykonać ?
i ostatnie dwa pytanka jak masz poprowadzona antenę gps tzn żeby tych kabelków nie było widać jak je przeprowadzić oraz najważniejsza sprawa u mnie clarion nie działa bez kluczyka w stacyjce i na i pozycje zapłon bez tego navi nie rusza też tak masz ,bo powiem szczerze trochę to kłopotliwe jakby się chciało posłuchać muzy itp bez kluczyka w stacyjce , tak jak w fabrycznym radiu , też tak masz czy inaczej pozdrawiam
teyo3 jest offline   Odpowiedź z Cytatem