View Single Post
Stary 24-08-2016, 21:49   #91
wodzmistrz
ford::beginner

Imię: Dawid
Model: FORD FOCUS ST
Silnik: 2.5 T
Rocznik: 2005
Domyślnie Odp: Spot w Kaliszu

Witajcie!

Mam pytanko, pewnie głównie do adminów / moderatorów, mianowicie: Czy mogę informację / linka do tego tematu wstawić na forum: fordtuning.pl ?

W tej chwili ja oraz kolega Darek z tamtego forum wstępnie zgłaszamy chęć żeby wpaść Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. czyli dwie Foczki ST z okolic Poznania byłyby chętne również podjechać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Natomiast całkiem możliwe, że gdybym umieścił info na tamtym forum, to tych Foczek lub Mondków ST byłoby więcej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Prośba o odpowiedź czy bez problemu mogę tam umieścić info o tym zlocie, no i proszę mnie na razie wstępnie wpisać we wszystkie rubryczki, tj. gokarty, rejs, obiad, przejazd, zdjęcia, whatever Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. z kolegą jeszcze poczekajmy zanim zrobi tutaj konto Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Pozdrowienia i z góry dzięki!
Dawid (wodzmistrz)
Focus ST MK2 - 390 HP / 518 Nm: Eibach Pro Kit, IC FMIC, dolot RSMK2, Turbo RSMK2, aktuator + Dv Forge, wtryski 550cc, pompa paliwa Quantum, kolektor ssący AIRTEC, szpera MFactory, wydech 2.75" całość (aktywny), SS, Block mod, Dystom 4x22 mm, świece RS, EGT etc
wodzmistrz jest offline   Odpowiedź z Cytatem