Temat: [Focus 1998-2004] Nowy projekt rost
View Single Post
Stary 24-08-2016, 22:56   #1
Limanowa
ford::beginner

Model: Mk1
Silnik: 1.6 16V
Rocznik: 1999
Domyślnie Nowy projekt rost

WitamGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
W mojej głosie zrodził się projekt fokusa MK1 z 1999 roku 1.6 benzyna 3 dzwiowy w stylu rost, zaczęło się od tego ze był to samochód użytkowy a kupiłem już 2 także on stoi i się marnuje... i zastanawiam się czy nie pobawić się tym modelem i z ciekawości może wyjdzie z tego coś ciekawego a i tak mi się nie spieszy bo stoiGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., ale po kolei pytania:

1. Z jakiego modelu dopasować wahacze przód tył żeby samochód był jak najszerszy, o dystansach trochę czytałem i stwierdziłem ze bez sensu tak bardzo obciążać łożyska, a poza tym jest to trochę za proste, oczywiście idzie za tym zmiana hamulcy i zmiana standardowych tylnych bębnów na tarcze.

2.Jakie felgi polecacie tak samo jak najszersze

3. Jaki najmocniejszy silnik (jaki model i pojemność) dam rade do niego włożyć bez znacznej ingerencji w blacharkę i dziwnych przeróbek mocowań.

Jest to dopiero początek od czego chciałbym zacząć, ale planowo ma wyglądać na starocia (rost), mieć duzo mocy,mam nadzieje to jakoś fajnie i ze smakiem połączyć. Może macie jakieś fajne projekty o których nie wiemGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez SRS ; 30-09-2021 o 20:13
Limanowa jest offline   Odpowiedź z Cytatem