Temat: [Mondeo 2014- ] Wady wieku dziecięcego.
View Single Post
Stary 25-08-2016, 11:15   #2112
rzepak
ford::average

Model: Mondeo mk5
Silnik: 1.5 EB 160KM
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: Wady wieku dziecięcego.

Cytat:
Napisał bestia150 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Odkąd zacząłem przed zostawianiem auta na noc włączać ogrzewanie na maxa, żeby dobrze osuszyć kanały to problem zniknął Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
Napisał ITPro Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ALE: działanie typu "wyłączyć klimę na 2-3 minuty przed dojechaniem do celu w celu osuszenia kanałów" zadziałało - dzisiaj rano odpaliłem auto (w stanie jak było zgaszone, czyli bez klimy) i nic - zero zapachów - odpaliłem klimę - zero zapachów - także jak ktoś ma podobne objawy w MKV to niech spróbuje - będę obserwował w następnych dniach czy rzeczywiście to pomaga.
Panowie ale szanujmy się, nie po to kupujemy nowe auta za 100k PLN czy więcej żeby nagrzewanie włączać przy 25+ za oknem czy wyłączać klime 5km przed domem.

Jestem wstanie przymknąć oko na jakieś skrzypienia wnętrza, problemy ze spasowaniem itd, w końcu to nie BMW czy Audi za 250tys, ale żeby takie rzeczy się działy to jest dla mnie wielki WTF, jeszcze mnie tak ford nie zdenerwował
rzepak jest offline   Odpowiedź z Cytatem