View Single Post
Stary 25-08-2016, 16:19   #407
kosteg
ford::professional

Imię: Marcin
Model: BMW 3 touring
Silnik: 2.0 D
Rocznik: 05'
Domyślnie Odp: Agresja na drodze i blokowanie pasa ruchu - wydzielona dyskusja

Cytat:
Napisał Litwa525 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
To nie tylko kierowcy autobusów ale i wiele innych tak jeździ... temat rzeka...
Tylko jeśli jesteś kierowcą autobusu to poza sobą odpowiadasz jeszcze za kilka - kilkanaście - kilkadziesiąt osób które wieziesz. Z tego powodu mnie to tak po oczach wali.

Nie mówiąc o tym, że fakt łamania prawa przez kogokolwiek drugiej osobie nie daje zielonego śiwatła na to samo.

Zmieniając temat. Dziś jadąc do pracy kierowca fabii na mnie polował. Ze środkowego chciał pojechać w lewo, ja na lewym pasie (którym można i w lewo i prosto) zostałem przez niego niemal zepchnięty na zaparkowane wzdłuż drogi auta (jadąc na moto to zepchnięcie jest dość dosłowne). Na nic trąbienie i hamowanie. Koleś się obrucił, zerknął na mnie (gdy stałem już tylko centymetr od niego) po czym kontynuwał manewr. Aby było zabawniej spotkaliśmy się po chwili na parkingu. Pytam więc jełopa czemu mnie olał i uszkodzić chciał - szczera odpowiedź "bo ty na motorze łatwo możesz się zatrzymać i mnie puścić". Brak słów.
kosteg jest offline   Odpowiedź z Cytatem