Temat: [Focus 2004-2008] Radio 2din chińczyk
View Single Post
Stary 25-08-2016, 23:38   #8
wloczykijek
ford::average

Imię: Łukasz
Model: Focus mk2
Silnik: 1.6 tdci 109km
Rocznik: 2005
Domyślnie Odp: Radio 2din chińczyk

Cytat:
Napisał Gomad Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
tak, dlatego jak byłem u Ciebie to potrzebowałem kod do radio owalnego Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

miałem gdzieś*zdjęcie wnęki po wyciągnięciu kwadratowego radio, ale nie moge teraz znaleźć. W każdym bądź razie, po zakupie tych dwóch uchwytów do owalnego wystarczy je tylko na swój sposób przytwierdzić do kosza w desce, ja zrobiłem to za pomocą śrub po wcześniejszym nagwintowaniu plastiku. Uchwyty są potrzebne z tego względu, że radio owalne musi być bardziej wysunięte, tak żeby się zgrało z osłoną/ramką

pewnie już*było, ale numer uchwytu
FORD 1547964 Bracket x2
Ok dzięki!
Jakbym sobie nie poradził z montażem, to mógłbym podjechać do Ciebie kiedyś tam? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Planuję zakup dopiero we wrześniu lub październiku Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
wloczykijek jest offline   Odpowiedź z Cytatem