View Single Post
Stary 26-08-2016, 14:59   #3815
Grabarzek
ford::beginner

Model: Mondeo mk5
Silnik: 2.0 TDCI 150KM
Rocznik: 2016
Domyślnie Odp: Mondeo MK5 - wrażenia, opinie, uwagi użytkowników - dyskusja okołotematyczna

Cytat:
Napisał stefanb Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
W oczekiwaniu na mojego Mondka miałbym parę użytkowych pytań do nieco bardziej doświadczonych użytkowników (co raz coś takiego mi się przypomni). Od razu mówię, że przeglądałem dostępną na stronie instrukcję, ale nie wszystko jest tam, moim zdaniem, czytelnie i jasno wyjaśnione. Na początek:
- Czy mając światła LED, jeśli przełącznik świateł ustawiony jest na 0, to światła do jazdy dziennej świecą się czy nie? Chodzi mi o to, czy trzeba cały czas jeździć z włączoną automatyką, czy nie?
- Czy ktoś kto ma Sync 3 bawił się odtwarzaniem empetrójek z pamięci USB? Czy system rozpoznaje dużą pamięć typu 32 albo 64GB? Czy jeśli utwory są w podfolderach, to po strukturze katalogów można się bez problemu poruszać, itp.? I czy po wyłączeniu samochodu i ponownym uruchomieniu system zaczyna odtwarzanie od ostatniego utworu, czy np. o początku?

Dzięki
Co do SYNC3,
Mam pamięć 64GB na której jest pięć i pół tysiąca empetrójek. Wszystko elegancko śmiga, przechodzenie między katalogami również. Chociaż ja akurat wolę podać głosowo nazwę, bo za dużo szukania by było. Po wyłączeniu pojazdu nie resetuje, odtwarza od ostatniego utworu, wszystko ładnie pamięta.

Jedyna wada co znalazłem - odtwarzanie losowe nie jest za bardzo losowe, prawie zawsze losuje te same utworyGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Grabarzek jest offline   Odpowiedź z Cytatem