Temat: [S-MAX 2006-2015] Pomysły na mody zewnętrzne
View Single Post
Stary 29-08-2016, 22:31   #906
surfly
ford::average

Imię: Daniel
Model: S-Max
Silnik: 2.0 benzyna
Rocznik: 2006
Domyślnie Odp: Pomysły na mody zewnętrzne

No to może pochwalę się dopiero co wykonanym modem.
Bardzo podobają mi się pofaceliftowe wersje titanium, szczególnie te chromowane ramki na około szyb. Niestety nie było funduszy na takie cacko. Ale od czego są mody? Mały zakup na alledrogo, troszkę inicjatywy i oto efekt. Mam tylko nadzieje że w zimowych warunkach mi to nie odleci [emoji14] albo nie zmatowieje od soli itp. Jedyny element który delikatnie może rzucać się w oczy to górna przednia część drzwi kierowcy i pasażera z drugiej strony. Uszczelka tego małego okienka jest tak wyprofilowana że taśma nie przebiega tam gładko a poza tym szczelina jest dość spora. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka

Ostatnio edytowane przez surfly ; 29-08-2016 o 23:03
surfly jest offline   Odpowiedź z Cytatem