Cytat:
|
A zwróciłeś uwagę, że jest dobrze domknięta z dwóch stron? Przy wydawaniu auta, zwracał na to uwagę sprzedawca, że należy z wysokości 10-15 cm energicznie i równomiernie z obydwóch stron zatrzasnąć maskę. Jeśi nie zrobi się tego dobrze to z jednej strony maska jest jakby 2-3 mm wyżej - myślę że nie jest wtedy dobrze domknięta i może stąd to falowanie
|
Maskę w MK 5 swobodnie opuszczamy i ma sie zamknąć bez żadnego dopychania!!! Sprawdzić można lekko próbując podważyć nad reflektorem - zresztą to widać na oko czy zamknięta czy nie. Dopychania maski 10- 15 cm skończy sie zalamaniami na masce - mam z obu stron właśnie dzięki takim doradcom - sprzedawcom - jeżeli dopchnąć to tylko na krawędzi - wzdłuż stelażu !!!
Nie macamy maski i nie opieramy się o nią - bo bedą wgniotki - ja je polubiłem ale nie każdy musi
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.bez przesady zeby wozić płyn - raz na jakiś czas maskę trzeba podnieść i można dolać, przetrzeć, olej sprawdzić.
Płynu lekko ubywa, od nowości leją lekko ponad minimum - ja podjeżdżam co 6 miesięcy do dealera i dolewa z przyjemnością. Oczywiscie nie jadę tylko po dolewkę
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.