Cytat:
Ale miejsce na lejek masz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.?
|
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Tak, dziura w piance jest. Ja jestem ciekaw samej budowy tego lejka, że podobno zwykła rurka do baku nie wejdzie a lejek już tak.
Cytat:
|
Na to jest chyba jakaś akcja serwisowa...
|
W ETIS po podaniu VIN brak akcji serwisowych.
Cytat:
|
Zgadza się. Ja powiem tylko, że jak mi wyliczyli na początku Multiopcje, to gdybym chciał po 4 latach wykupić samochód sam, to w praktyce zamiast fakturowych 99 tys. wyszedłby mnie ok. 118 tys. !!!. Po lekkim wyśmianiu tej oferty dostałem drugą, tańszą o 10 tys. Dalszych rozmów nie prowadziłem, bo to nie ma sensu. W każdym razie nie dajcie się nabrać na to "gónwo".
|
Jestem szczęśliwym nieposiadaczem żadnych kredytów.
Zastanawiam się, jako że ja autami jeżdżę do bólu - znaczy wymieniam rzadko, to czy zgłaszać to brzęczenie silnika? Dzisiaj się temu przysłuchałem rano i mam takie wrażenia, że brzęczy w zakresie obrotów 1250 - 1400, gdy silnik zafaluje na 1500 i więcej to nieprzyjemny dźwięk znika.
Na mój chłopski rozum to musi być jakaś śrubka do regulacji obrotów, lub nowocześniej jakiś soft który by nakazywał mu na starcie utrzymanie obrotów powyżej 1400 i problemu by nie było.
Może by na forum zrobić ankietę, komu silnik brzęczy i w jakim zakresie obrotów?