View Single Post
Stary 01-09-2016, 13:56   #289
edmun
ford::expert

Imię: Ponury żniwiarz
Model: MK3 Estate Titanium X EcoBoost 182KM
Silnik: 1.6
Rocznik: 2012
Domyślnie Odp: Plug & Play - dodawanie elementów wyposażenia

Cytat:
Napisał tedi_k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Problem polega na tym, że jak się nie podtrzymuje tego panelu przy demontażu ostatnich śrubek/uchwytów to opada on grawitacyjnie szarpiąc za tą plastikową taśmę/wiązkę oświetlenia i ją urywa.
Dziękuje bardzo serdecznie (w końcu zaczęły mi znowu działać polskie znaki w przeglądarce). Myślałem że to jakaś czarna magia będzie, a jak mówisz że chodzi tylko o przytrzymanie żeby samo nie spadło, to nie powinno być problemów. No nic.. czekać tylko na dostawę rzeczy z Polski i będzie przeróbka Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Spróbuje tym razem jakieś zdjęcia/nagranie zrobić dla potomnych.
Ostatnio strasznie jestem napalony na podświetlaną gałkę zmiany biegów i progi, ale ceny niestety wciąż zaporowe Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
edmun jest offline   Odpowiedź z Cytatem