Cytat:
Ja oglądałem to auto i o mały włos bym je kupił. Ponieważ oglądałem od dłuższego czasu ogłoszenia to pamięć przywołała mi to ogłoszenie:
http://otomoto.pl/oferta/ford-s-max-...-ID6yuYWp.html
Byłem juz dogadany z nimi co do ceny i serwisu posprzedażowego ale dałem sobie chwilę czasu na zastanowienie. Potem oddzwoniłem zapytać o ten dach ale sprzedawca "nie wiedział" . Dla mnie porażka na maxa, szczególnie, że o naprawach lakierniczych całej prawdy też nie powiedział.
Mam trochę żal, bo liczyłem, że taka firma rzeczywiście idzie zgodnie ze swoją misją i wizją a tu się okazuje, że cwaniactwo znowu wychodzi... ech.
Acha, co do kwestii lakierniczych to zapomniano Ci przekazać, że na masce jest duży odprysk łacznie z klarem, na którymś ze zderzaków jest spora rysa. Car audio gra "dziwnie" ale info dlaczego masz w linku, który podałem. Jeśli chodzi o grubość powłoki to mnie mówiono o grubości do 400 mikronów Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
Jeśli chodzi o Twoje wymagania to nie ma czujników ani bluetootha.
Z plusów to, że auto dobrze się prowadzi, nie ma stuków, puków i dość ładnie się zbiera z tym silnikiem.
|
Dzięki bardzo za super wypunktowanie oferty ! Bardzo mi pomogłeś.
Na szczęście kaucja jest zwrotna, więc na razie żadnych pieniędzy nie straciłem. Ogólnie trochę szkoda samochodu, bo na prawdę ładnie się prezentuje i miałem nadzieję, że nie będzie aż tak dużych problemów. Chyba, że powyższe usterki nie dyskwalifikują całkowicie kupna samochodu ? Oczywiście wtedy nie za taką kwotę, bo też nie wiadomo jak będą się zachowywać malowane elementy...