Cytat:
Rzeczywiście jak Cię stać to odpuść. Najlepiej przestań odbierac telefony z serwisu - ciekawe co się stanie ... przecież nigdzie nie jest napisane jak długo auto może być w serwisie ... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Nie stać mnie (z uwagi na czas i kondycję psychiczną) by traktować kwestię tego auta (i aut w ogóle) jako absolutny priorytet. Po to kupuję nowe i sprzedaję po 3 latach by (jak wszyscy to robiący) mieć święty spokój. Decydując się na spory spadek wartości każdy zakłada, że zrekompensuje to sobie brakiem konieczności zastanawiania się, czy samochód będzie sprawny i ile trzeba będzie ewentualnie w niego włożyć. Wydawało mi się, że to taki niepisany układ pomiędzy producentami a nabywcami - kupuj nowe będziesz miał spokój.
Bump:
Cytat:
|
VW też się nie popisalo .. powinienem sie cieszyć ze dostałem auto zastępcze "
|
Patrząc na Forda jednak VW traktuje klienta zdecydowanie lepiej - ja za to, by wrócić do f-my Fiestą i ją jeszcze tego dnia odstawić zapłaciłem 114 zł, i tak naprawdę o podejście do klienta mam do Forda pretensje. To, że auto się zepsuje się zdarza, to że po naprawie jest zazwyczaj gorsze niż przed to też norma, to, że z nowymi modelami sobie nie radzą - zrozumiałe. Ale to, że mają klienta w D to niestety nie powinno być normą i z takim podejściem nie mogę się pogodzić.