Odp: Jaki powinien być moduł do sterowania z kierownicy na szynie CAN-BUS
radek70 i tak dalej uważam że znasz się na rzeczy , ponieważ najlepiej mi to wytłumaczyłeś , pytałem się wielu mechaników , elektryków i nawet aso swoją drogą najgorzej wypadli nie wiedzieli czy w focusie jest ta szyna can i dali mi numer do zaprzyjaźnionego mechanika który mi wszystko miał wytłumaczyć , tak mi wytłumaczył że cytuję " oczywiście że jest" wiec skoro jest to szukałem interface tylko na can-bus a się okazuję że nie jest potrzebne ten can , link który podałem do aukcji sprzedawca krótko i na temat powiedział ,żebym sprawdził czy w radiu występuję can , wiec zacząłem szukać napisu na obudowie nie było potem sie dowiedziałem że to na kabelkach ma być , powiedział krótko jak będzie na wiązce forda pisało can to znaczy że jest jak nie ma to nie będzie i tyle , wiec wypiąłem ponownie radio dokładnie sprawdziłem kabelki i chyba nie ma możesz mi radku70 albo arturek zdiagnozować po fotach bo fajnie że się znacie na rzeczy , aż miło się później czyta posty na zadane pytania dzięki jeszcze raz
Bump: fotki fabrycznej instalacji forda ciąg dalszy
|