Cytat:
@ Bierut
@ mariszo
Panowie, chciałbym tylko przypomnieć, że marka Nokian jest marką premium, więc to nie jest żaden kompromis
@ Bierut
), ani ie powinno być żadnego zaskoczenia z dobrej jakości tych opon Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Btw, zimą używam kierunkowych BF GoodRich G-Force w rozm. 235/45 R17 i nie mam żadnych oznak ząbkowania... grunt to mieć sprawne zawieszenie i dobrą geometrię Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Bo zimówki nie ząbkują (wychodzi, że nawet kierunkowe). Jeśli chodzi o letnie to nawet sprawne zawieszenie i właściwa geometria nie ma wpływu na ząbkowanie pewnych modeli opon.
Szczerze mówiąc nie zwracam uwagi czy Nokian to klasa Premium. Zawsze były tańsze od konkurencji. To mnie przekonywało przy zakupie.
Bump:
Cytat:
|
To może ktoś podpowie, czy lepsze będą opony Dunlop Winter Sport 5, czy Nokian WR D4? Cena w sumie podobna. Tylko które wybrać?
|
Myślę, że bez różnicy. Obie markowe. Oprócz ceny weź pod uwagę np. datę produkcji.