View Single Post
Stary 07-09-2016, 19:28   #1380
spokospoko
ford::beginner

Imię: Michał
Model: S-MAX
Silnik: 1.6 EcoBoost
Rocznik: 2013
Domyślnie Odp: Czas się rozglądać - opony na lato i ...

Cytat:
Napisał spokospoko Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Przy modelach jest info o czasie oczekiwania. Ostatnio na Goodyeary czekałem 7 dni zgodnie z informacją. Za 200 zł na plusie chyba warto Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Cytat:
Napisał Parch Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mój wpis dotyczący czasu oczekiwania miał na celu zwrócenie uwagi na ten (czasem istotny) "parametr". Absolutnie nic nie mam do Norauto.

U mnie było to tak, że długo nie mogłem się zdecydować na rozmiar opony, potem na firmę, aż się obudziłem z ręką w nocniku, że jest koniec marca, a ja nie mam letniego obuwia do auta.
Jak zacząłem szukać konkretnej opony, to w Norauto ceny były bardzo atrakcyjne, ale czasu oczekiwania nie było podanego wcale.
Kolego, peace, myślałem że twoje doświadczenia dotyczyły Oponeo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. No i jasne, okres oczekiwania potrafi być mocno różny. Wszystkie sklepy mają na stanie popularne 15', ale z naszymi rozmiarami jest trudniej

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
spokospoko jest offline   Odpowiedź z Cytatem