Cytat:
Żeby nie było zbyt idealnie po naprawie, to dziś już drugi raz przy uruchamianiu zimnego silnika, Żonka moja zauważyła nierówną pracę na biegu jałowym, która po ok. 1 min się stabilizowała. Tym razem poprosiłem ją o nagranie filmiku. Zerknijcie proszę, co to może być. Jeśli trzeba więcej pomyśleć, to otworzę nowy wątek.
https://youtu.be/ZOekw5Rih4c
|
Falują obroty, może w dolocie coś nie poskładane idealnie i jest jakiś przedmuch, albo trzeba ustawić wolne obroty, albo coś grubszego
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. To jest fajny silnik dopóki nie zaczyna się sypać. Moje zdanie jest takie - jeździ się ecoboostem wyśmienicie jak jest sprawny, ale jak się zacznie złe to na jednym złu się nie kończy.....a szkodzi mu moim zdaniem "długotrwała" (nie ma definicji długotrwałości niestety) szybka jazda (też trudno powiedzieć ile km/h i jak długo jest szkodliwe), która przychodzi mu z łatwością, co jest dodatkowym złem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.