Temat: [Mondeo 2014- ] Wady wieku dziecięcego.
View Single Post
Stary 09-09-2016, 15:50   #2249
minichamp
ford::amateur

Imię: Piotr
Model: Mondeo Mk.5
Silnik: 2000/180KM
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: Wady wieku dziecięcego.

Cytat:
Napisał Miralon Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Rozumiem, że to może Wam koledzy nie przeszkadzać. Mi na przykład kompletnie nie przeszkadzają drobne wady lakieru na nadwoziu. Natomiast na to co w środku jestem wyczulony. Spędzam w tym aucie średnio po 3-4 godziny każdego dnia i jak widzę tandeciarstwo to mnie denerwuje. Pamiętacie plastik na tylnych drzwiach? też chyba pierwszy to zauważyłem i wymieniłem. Można powiedzieć, że przecież siedzę z przodu i nie widzę, że odstaje. Ale ja też mogę o sobie powiedzieć że ten typ tak ma. No nie znoszę takich niedoróbek.
Ford produkuje ciągniki rolnicze i samochody ciężarowe wszelkiej maści. Pewnie w ramach wdrażania TQM ujednolicili jakość montażu w dół, bo tak łatwiej ;-)
A tak na serio, mondeo V rozpoczął pielgrzymowanie po ziemi od USA. O ile pamiętam tam wymogi jakościowe kształtują nadal pickupy z lat 60tych, więc rzeczywiście - sprawa jakości jest tłumaczona TTTM. Przesiadłem się do tego wynalazku "przypadkiem" z VW. Rożnica jest kolosalna. W każdej dziedzinie...
minichamp jest offline   Odpowiedź z Cytatem