Dziękuję za odpowiedzi. Dzisiaj straciłem pół dnia i nic z tego. Mam forscana ale nie mam jeszcze interfejsu elm327 - zamówiłem. Miałem do dyspozycji tylko autoscana i tak: z silnikiem się nie połączy za chiny, łączy się z deską, klimatyzacja i jakieś tam jeszcze moduły. Błąd P1607 nie da się usunąć. Akumulator kupiłem nowy Varta Silver wcześniej był centra i okazuje się ze ta centra jest też ok. Bezpieczniki przeleciałem miernikiem i wszystkie ok. Cały czas awaria silnika i tyle. Kot97 gdzie znajdę pcm może zacznę tym tropem. Opisz mi co i jak mniej więcej jestem elektronikiem z zawodu także kable mi nie obce,i od razu podaj numer konta do przelewu na flachę
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Katastrofa miałem kiedyś mk1 i mk2 i takich jaj nie było! Jeżeli jutro nie dojdę co i jak to kumpel mechanik mi się ofiaruje z pomocą. Na dzień dzisiejszy to laweta i do doktora
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.