Małe pytanko. Kupiłem nagrzewnice od volvo( tańsza niż od forda, wyglądała jak nowa) , zamontowałem( bardzo prosty montaż i łatwy po przeczytaniu wszystkich stron - oczywiście odginanie deski, nie zauważyłem słabszego nawiewu po montażu ), wszystkie przewody i bezpieczniki były na miejscu nawet ten bezpiecznik w skrzynce obok akumulatora, mam klime manualna więc w gem 2 "ptaszki" plus jedna zakładka w hec(licznik poliftowy mały), przewód biało-fioletowy od sterowania nawiewami do gem'a jest. Teraz do sedna na liczniku nie widać śladu po pracy nagrzewnicy( czy ta wersja licznika coś pokaże?), czy przy takim wyposażeniu bez wyciagania panela klimatyzacji istnieje szansa , że nie obsłuży on nagrzewnicy? W poprzednim samochodzie miałem taka nagrzewnice i w momencie włączenia było słychać jej prace (takie jakby trzaski rozgrzewającego się plastyku - czy tu też coś usłyszę lub zobaczę bo wstyd przyznać ale nie wiem czy ona działa- wiem , że było jak odpalić ja na krótko więc chyba tylko to mi pozostaje, przed montażem odpinałem wtyczkę z czujnika temperatury płynu chłodniczego ale chyba bardziej ja ja nagrzałem niż ona
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.